top of page

Welkom

Bouwservice “van Horrik van Breemen” realiseert klussen en verbouwingen voornamelijk in de particuliere sector. Wij geven advies en verzorgen het ontwerp van uw verbouwing.
Desgewenst verzorgen we de bouwaanvraag, inkoop van materialen en afvoer van sloopafval.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is: “De klant staat centraal”.
Daarbij zoeken wij steeds naar de beste oplossing in uw situatie.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, verwijzen wij naar de links op deze en volgende pagina’s.

Mocht u in onze diensten geïnteresseerd zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de iconen ons werk te bekijken!

Uitgekeken op uw badkamer? Toe aan het bad van uw dromen? Op zoek naar een modern hangtoilet? Of het luxe sanitair zoals sauna, infrarood cabine, stoomcabine en spa’ s. Laat ons u informeren over de mogelijkheden.

Wij maken van uw badkamer uw persoonlijke relaxruimte, geheel vormgegeven aan de hand van uw wensen. Bel ons gerust voor een afspraak.

De dakkapel wordt op elke gewenste maat/dakschuinte gemaakt.

Er zijn vele opties om uw dakkapel precies aan te passen aan uw wensen, zoals bijvoorbeeld het aftimmeren van de dakaansluitingen, het maken van een vensterbank, extra draai- of draai/kiep-ramen, inbouw van rolluiken of screens, verlichting etc...

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Uw tuin wordt een verlengstuk van uw woonkamer door de plaatsing van tuindeuren? Laat ons u adviseren!

Wij bieden u diverse mogelijkheden, waarbij u kunt kiezen uit klassieke houten kozijnen of moderne van onderhoudsarm kunststof.

Uiteraard voorzien van hoogwaardig en vakkundig geplaatst HR++ glas en desgewenst voorzien van hang- en sluitwerk, uitgevoerd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Een aanbouw achter uw huis? Een serre? Een leuke erker aan de voorzijde? Uw berging vergroten? Wij realiseren het voor u. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Op verzoek maken we een kostencalculatie en bouwplanning. Ook informeren we u over de verschillende manieren om het werk uit te besteden - tot en met het verzorgen van tekeningen en de bouwaanvraag.

Het werk wordt volgens alle eisen uit het bouwbesluit uitgevoerd, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Bij alles staat de wens van u als klant centraal.

Al meer dan 10 jaar een begrip in Aalst-Waalre
bottom of page